Nfl esélyek és játék körvonalai

Bob Martint, a népszerű oddsmakert 888sport bónuszkód valójában utólag kérdezik erről. A fickó megemlítette, hogy így a továbbjutás sok tétet csábított ki mindkét oldalról, amelyek a házon elért nyereséget védték. A vadonatúj sportfogadási matematika is ugyanaz, mint a hagyományos NFL szerencsejáték birtoklása. Abban az esetben, ha a Dallas Cowboys a vadonatúj Philadelphia Eagles-szel játszik, és a Cowboys lenne a kedvenc, akkor megkapják a jel nélküli jelet.

  • Annak ellenére, hogy a legújabb eredménysor egy egyszerű, 27:6-os Los Angeles-i győzelemre tanít, a legújabb boxscore azt mondaná, ha nem.
  • Lehetséges, hogy a pénzünket az NFL-t illetően a sok legrosszabbul teljesítő csapat egyike mögött maradunk.
  • Az új horog az, hogy ahelyett, hogy az esélyek fellendülnének ellenünk (age.grams. rosszabb lesz), az esélye annak, hogy a nagy örömet okozó választások valóban kedvezőbbek legyenek.
  • A Really Caesars sportfogadások visszavonása 24 órán belül vagy rövidebb ideig tart a tagság igazolásáig, de mindkettő 2 napot hozhat, ha további bizonyítékokat kérnek.
  • Közvetlenül egy előtt egyszerűen vakon repültem, miközben te készíted a heti rekordomat a bevezető bérletekről.

A legtöbb fogadó számára csak a legjobb alternatívák állnak rendelkezésre, mint a heti rendszerességgel kínált fogadási előzetesek. A sportfogadáson belül egy teaser fogadás kombinálja a szekciós felárakat, különben a legalább két játék összesített összegét az egy fogadáson belül, képes megváltoztatni, egyébként „ugratni” a vadonatúj passzot vagy teljes. Két alapelvet találhat annak érdekében, hogy megtudja, hogyan teljesít egy bevezető fogadás.

888sport bónuszkód: Keverési trükk mennyiség

Esetleg cuatro dolgok közelednek, de igen a vadonatúj tíz,5 pontot választottuk az opciós spread mezőből. A teaser megszerzéséért járó konkrét kifizetés attól függ, hogy hány pontot ugratsz, valamint hogy több játék hogyan vesz részt. Bár nem, egy normál dos-team, 6 részes intro lényegében -120-as valószínűséget kínál. A mi analógiánkon belül, egy jó 120 dolláros téttel egy kiváló száz dolláros alap a 120 dolláros kockázattal együtt visszajött, összesen 220 dollárt. Nehéz befolyásolni a futballfogadás összességében legjobb formáját, amikor sok választási lehetőség áll rendelkezésre.

Szakértői választások

A nagyszerű választás megmozgatja a friss kontúrokat a sportfogadásokon, sokkal nagyobb nyereményt biztosítva, de kevesebb a hatékonyság veszélye. Számos sportfogadónál hivatkozzon erre a két fogadási típusra kedvcsinálóként, és a vadonatúj sorozatot akár útmutatásban, az Ön igényei szerint oszlatja szét. Egyre népszerűbbek a két-, három- és négyszereplős előzetesek az informális fogadók birtoklására, miközben meglehet, hogy a luxust távol hagyják el attól, hogy sokkal nagyobb tételeket adjanak át az Ön által határozottan elesett csapásra. Például egy jó cuatro-terület, 2 lábujj ugrató lehetővé tenné a fogadó számára, hogy néhány különálló, 3-as lépésből álló preferenciát áthelyezzen legalább egypontos esélytelenebbekre, ahol 1 területet hozna.

Nfl esélyek és játék körvonalai

Az 1950-ben a vadonatúj NFL magával ragadta a versenytárs csoportot, a vadonatúj All of the-The egyesült államok Activities Appointment. Legközelebb 1960-ban bővült, abban az esetben, ha az NFL egyesül a Western Sports League-ben, és 32 csapat erejéig meghosszabbodott. A VSiN fejlesztésének, kutatásának, tanácsainak és információinak legjobbja az NFL 15. hónapja. A +10-ben egyébként +13 igen javítja a Falcon pozícióját, így megnyerheti a legújabb választást.

Értsd meg, hogy a legújabb MVP valójában a normál szezonbeli teljesítményt szolgálja, egyszerűen a rájátszás legjobb felhasználója lehet, hogy nem nyer MVP-t. Valószínű, hogy elérhető a BetMGM-mel, és gyakran aktuális lesz. Tehát a táblázatot rendszeresen frissítik, ezért feltétlenül nézzen vissza a legújabb lehetőséghez.

Értsd meg az előzetesek új fizetését, meg kell értened a fogadási körvonalak első fogalmát, ezért kell tudni ötleteket a lehetőség megértéséhez. Ez azt jelentené, hogy a vadonatúj Chiefs-nek védelemre van szüksége a friss -1,5 pontos hagyatékban, ellentétben a Steelers-szel. Ha az előzetes -120 dollárba kerül, és egy nagyszerű 12 dolláros fogadást is tesz rájuk, akkor cserébe tíz dollárt nyer. A teljes összeg 22 dollár lehet – ez az első visszafizetési kockázat és az alapok. Amint már említettük, ha egy személy vagy egy másik szervezet elhanyagolja a friss továbbadás védelmét, Ön megszabadul a fogadástól.

Nfl esélyek és játék körvonalai

Ha a legújabb Knicksre fogad, akkor valószínű, hogy öt vagy több ponttal kell majd nyernie. Azoknak, akik a legújabb Celtics-re fogadnak, azonnal nyerniük kell, vagy veszíteniük kell a három tételből, vagy gyorsabban kell megnyerniük a fogadást. Ugyanakkor Mac Jones egy pár meccsen belül lekerülhetett volna a kispadra, a Patriots pedig a 72. lépés harmadik lépésétől kapott vegyes eredménytől. A friss Panthers valójában a 25., te pedig a 23. lehet, ha azokról az osztályokról van szó, ahol a kezdő QB Bryce Younger áll az élen.

Úgy tűnik, hogy ez nem gyakori, így sok pénzt kockáztathatsz, és máris olyan kevéssel félreálltál, még biztonságos fogadás esetén is. A kemény régió hatékony ugrató fogadás, amelynek eredménye van. Lecserélheti a vadonatúj ajándékot egy bevezetőre, így megtörténhet olyan fogadások száma, amelyek esetleg részt vesznek. Ezután módosíthatja saját részesedését, hogy a legjobb fogadást hozhassa.

Szerint tehát ez étkezőasztal, és lehet, miután végzett némi matematikai, Telepítünk egy algoritmust, amely segít elképzelni a sikeres minden felajánlott lábujjak feltéve, p extra elemet, hogy a saját véletlenszerű picker. Mivel a fenti íróasztal konkrét jó profi szakembereket sugall, körülbelül 23 százalék, akik általában versenyeznek a hat területből álló Wong teaserrel. Sajnálatos módon a vadonatúj liberális valószínűség -110 egy kiváló lábfejnél, +180 egy kiváló 3 lábujjnál, és +300 egy cuatro-láb 6 területű NFL-intrónál, úgy tűnik, hogy a dodómadárhoz hasonlóan. a 2014-es szezonod. A Jerry’s Nugget utolsó sikere csökkentette a 2014-es 12 hónap esélyét. A saját Day step one NFL teaserünk szinte minden második lábánál nagyon szeretem a vadonatúj Aaron Rodgers vezette Ny Jets-t, amely 8 ponton belül tartja magát az AFC Eastern Champ Buffalo Bills védelméhez képest.